Dansk og Nordisk Champion.

Så er vi vel hjemme igjen etter en helt fantastisk helg i Herning, Danmark.

En utstilling vi lenge har gledet oss til. Turen var nøye planlagt for å kunne gi Jonson en så behagelig reise som mulig. Gode forberedelser er viktig, jeg ønsker at Jonson er mest mulig uthvilt før en stor utstilling, så en nøye plalagt reise med hunden i fokus er viktig.

Vi riste torsdag natt med kurs for kaia i Sverige. Vel ombord i båten ventet en god frokost sammen med gode venner. Det var supert med litt mat, etter en lang reise gjennom natten.

Vel framme i Danmark, satte vi kursen for hotellet. Vi hadde bestilt plass på et hotell som lå nesten vegg i vegg med hallen.

Fredag kveld ble avsluttet med nydelig mat på en koselig resturant sammen med venner. Alle litt slitne, men veldig spente på hva helgen ville bringe.

Lørdag morgen var Yorken første rase i ringen, så vi møtte i god tid. Bedømmnigen skulle begynne klokken 09.00, men på grunn av stor kø i innsjekking, ble utstillingen utsatt til 09.30. Det var det mange stressede utstillere som satte stor pris på. Kjedelig og skulle miste en utstilling på grunn av at man står i kø.

Det var over 6000 hunder på meldt, så det var mye hund i hallene, men likevel god plass i og utenfor ringen.

Vi avsluttet en fin lørdag 18 stykker samlet rundt et hygelig middags bord. Så koselig og kunne dele kvelden sammen med gode venner.

Søndag hadde yorken litt serene oppmøte. Det ble en flott utstillings helg. Hjem fikk vi med oss en ny Dansk og Nordisk Champin.

Søndag ble vi hallen hele dagen og fikk med oss flotte Gruppe og Bis finaler. Nydelige hunder vakert vist frem i ringen til god gammel disco musikk. Helgens tema på Herning var Disco. Topp stemning med god musikk og masse paljetter.

Gratulerer så mye til flotte gruppe og Bis vinnere.

 

Søndag natt var igjen på båten, klare for å ta fatt på hjem reisen. Tidlig mandags morgen var vi tilbake på kaia i Sverige. Vi var en kort bil tur fra Ullared, Gekås, så vi bestemte oss for å ta turen innom. Klokken 08.00 stod vi klare med handle vogn, kurver og store forventninger. Det er vel ikke helt uventet at vi satte kursen mot avd for hund... Her fikk jeg fyllt vognen med alt det "nødvendige" som jeg trengte til mine håpefulle.

Med overfyllt vogn, kurver og armer kom vi oss til kassen og fikk betalt. Vi fikk litt av en utfordring med å plassere alt i en allerede full bil ;O)

Nå var det en ca 5 timers lang biltur, så var vi hjemme igjen.

Kong vinter hadde kommet til Dal på disse dagene som vi var bort reist. Vi slipper nok ikke unna i år heller....

Vi hadde en så utrolig fin helg sammen med gode venner. Vi traff igjen venner vi ikke har sett på lenge. Også fikk vi med oss to nye tittler, så vel hjemme igjen kjempe fornøyd med helgen i Herning.

Nå er vi tilbake i god rutine og trening med nye mål i sikte.