SYTS spesialen, rasespesialen i Sverige, den 27 oktober 2018.


Rase pesialen i Sverige er en av de utstillingene som vi gleder oss veldig til hvert år. Her treffer vi gode venner og kollegaer sammen med deres flotte Yorker. Her er det så hyggelig og være. Alle er så vennlige og inkluderende.
I år var det påmeldt 9 nedklippte, 12 valper og 45 voksne, så totalt 66 hunder påmeldt.
I år stilte vi 3 hunder. Vår lille Mia var på sin aller første utstilling. Hun stile i valpe klassen. Det var påmeldt 12 valper. Mia, Oxzar Entering Youre Heart, ble BISS valp.
Så stilte vi Tilly, Debonaire`s Dear To Dream, i junior klassen også for henne var dette hennes første utstilling. Tilly ble 2 beste junior tispe. Begge jentene gjorde en fantastisk jobb i ringen.
Så stilte vi Higgins, Debonaire`s Stand By Me, i Championklassen. Higgins gikk helt til topps med BISS, Best In Show. Gjennom et helt fantastisk utstillings år, så var dette noe helt spesielt for oss. Dommer for dagen var Sergio Amien. Han kjenner rasen gjennom flere tiår der han har jobbet med utstilling og oppdrett av rasen.
Det var en behagelig ro over dommer som gav hundene en fin og trygg opplevelse i ringen. Han tok seg godt tid og gikk nøye igjennom hver hund. Vi hadde en så fin dag sammen med hundene og de unge debutantene kunne ikke fått en bedre start i utstillingsringen.
Etter utstilling er det felles midag. Så hyggelig og kunne være sammen med gode venner, som deler en felles lidenskap, våre herlige unike yorker. Kvelden avsluttes med et høydepunkt, auksjon. Også i år fikk vi med oss masse fint hjem fra kveldens aksjon og loddsalg.
Et stort og varmt takk til Bernice Unden, vår kjære venn, som vi er så glad i. Bernice er oppdretter til Higgins. Vi er så takknemlige for at vi fikk tillitten til å jobbe med Higgins. Han har til nå hatt et helt fantastisk år i utstillings ringen. Han er nå international utstillings champion. Han har plassert seg i BIS finaler flere ganger og nå BISS på rase spesial i Sverige. En fantastisk hund som gir meg et stort smil om munnen hver dag. Han er en sann glede å jobbe med.
Så har vakre Tilly kommet inn i våre liv. En herlig tispe på 10 mnd. Hun er også fra Bernice Unden. Vi har blitt godt kjent med Tilly nå og hun er så vidunderlig. Vi gleder oss veldig til å starte med henne i utstilling. Hun gjør en kjempe jobb på treninger, så dette gleder vi oss veldig til.
Mia, som er av eget oppdrett, er nå 8 mnd. Hun har så mye energi og glede i seg, så jeg henger nesten ikke med ;O) Hun holder meg i gang med sitt herlige tempo og ikke minst flotte temperament. Hun gjør jobben selv, så henne blir det fantastisk og følge fremover. Utstillings året 2019 ser vi frem til sammen md våre kjære hunder.

Også i år hadde vi verdens beste reise følge sammen med våre kjære venn Henny Lidal. Denne helgen hadde ikke vært den samme uten deg. Gratulerer så mye til Henny med BIM Junior, Henceforth`s Bodygard, som Higgins er stolt far til.
Gratulerer så mye til Ellinore og Emelie med BIM SEJV17 Offa`s Bibbidi-Bobbidi-Boo.

Tusen takk all sammen, for gratulasjoner og varme klemmer. Dere gjør utstillings dagen til det lille ekstra. Et stor og varmt takk til alle fra SYTS utstilling for deres varme gratulasjoner og for at dere får oss til å føle oss så velkommne hos dere. Takk kjære venner, dere er helt fantastiske.