Gro M Johnsens`s minnepokal

Søndag 26 mars 2017 var det tid for klubbens NYTK sitt årsmøte.

Flere aktuell saker for rasen ble snakket gjennom, alle med en felles interesser, ta godt vare på rasen vår <3

Så gikk vi litt gjennom hva 2017 vil inneholde for klubben og medlemmene.

På årsmøtet er det også premieoverrekkelse for resultatene fra utstillingsåret 2016.

Vår NO SE DK UCH Nordisk UCH Oxzar Amazing Bel`s Toffy, ble også i år årets mestvinnende Yorkshire terrier. Dette er tredje året vi har mestvinende York i Norge.

Det ligger mange timer med trening og forberedelser bak denne utmerkelsen. Det har vært et helt fantastisk utstillings år, med flotte opplevelser sammen med Jonson. Ekstra hyggelig er det å dele disse opplevelsene sammen med gode venner og familien.

Oxzar Amazing Bel`s Toffy, Jonson til daglig, er født og oppvokst her hos oss.

Jonson sin mormor Espri`s Amazing Grace kommer fra oppdretter Gro M Johnsen sin kennel Espri`s. Vi hentet hjem Grace som er navnet hun lyder til daglig i 2006. 11 februar i år ble grace 11 år. I fra Grace sitt første kull beholdt vi en tispe Amazing Annabel, som er mor til Jonson. 

Det er så spennende og lærerikt og kunne følge flere generasjoner. Vi ser likhet gjennom disse generasjonene.

Nå har vi tre tisper her som er etter Jonson. Vi følger spent med på deres utvikling. En ny generasjon som vi gleder oss til å jobbe med fremover.

Et nytt år har vi tatt fatt på. Planene er lagt for  utstillings året 2017, men vi har også langsiktige planer for flere år fremover. Så spennende og jobbe for og mot mål som man ønsker å oppnå. Det gir meg motivasjon til å fortsette trening sammen med mine hunder. Klart det er dager som er litt tyngre der man kanskje ikke helt finner orket med å trene, men med mål som man vil oppnå så må man jobbe på jevnt og trutt. Da er det ekstra godt og oppnå sine mål på veien.

Nå er det endelig vår, den beste tiden står foran oss. Det er en fantastisk følelse og kjenne solen varme igjen. Hundene koser seg i solen. Nå er det bare å komme seg ut og nyten en herlig vår.